Home>>News>>Nieuwe media
News

Nieuwe media

Een website, Facebook pagina, Twitter account, tablets en touchscreen telefoons. Overal komen we deze nieuwe media vormen tegen en kunnen nauwelijks zonder. Roosevelt Communicatie houdt de technische ontwikkelingen scherp in de gaten en adviseert over de mogelijkheden en kansen.

Eind 2011 bezat 12% van de Nederlandse huishoudens een tablet en was 42% van de Nederlanders in het bezit van een smartphone. Deze cijfers tonen hoe snel nieuwe media zich ontwikkelen. Voor organisaties is het cruciaal om te weten hoe hun doelgroep zich gedraagt en op welk medium zij zich bevinden.

Websites

Het online visitekaartje van uw organisatie is uw website. Mensen oriƫnteren zich steeds meer online en dat maakt uw website tot een belangrijk marketing middel. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de eerste indruk doorslaggevend is. Al binnen enkele secondes heeft de bezoeker besloten of zij op uw website blijft of niet. Wij houden echter niet alleen rekening met de eerste indruk. Na de eerste indruk bepaald het verdere surfgedrag of de bezoeker gebruik zal maken van uw diensten. De inhoud, structuur en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij van groot belang. Benieuwd naar de kwaliteit van uw huidige website? Vraag dan geheel kosteloos onze Roosevelt Quick-Scan aan.

Social Media

Meer naamsbekendheid, co-creatie, interactie met de klant, generen website-traffic, klantenbinding, reputatiemanagement, invloed zoekmachine rankings. Dit zijn slechts enkele redenen waarom social media van meerwaarde kan zijn voor uw organisatie. Wij adviseren in het gebruik van de verschillende social media platformen.

Zoekmachinemarketing

Het bereiken van de #1 positie in Google is voor iedere organisatie van belang. In de online wereld draait alles om gevonden worden. Er zijn verschillende manieren om een hogere zoekmachine ranking te behalen. Zoekmachinemarketing kan worden verdeeld in twee deelgebieden: Zoekmachine optimalisatie (seo) en Zoekmachine adverteren (sea). Door het bepalen van sleutelwoorden, schrijven van webteksten, analyseren via Google analytics helpen wij organisaties hun vindbaarheid te verbeteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *