Home>>News>>Ontwerp
News

Ontwerp

Roosevelt Communicatie is een communicatiebureau dat meer doet dan enkel adviseren. Wij vertalen communicatieadvies ook naar concrete middelen. Van een doordachte look-and-feel en ontwerp naar het uiteindelijke product. Met onze eigen DTP- afdeling ontwerpen wij logo’s, websites, advertenties, posters, brochures of zelfs uw complete huisstijl.

Logo en huisstijl

Een logo en huisstijl bepalen de eerste indruk bij de visuele communicatie. Het is dus van belang dat uw logo en huisstijl herkenbaar, authentiek en passend bij uw onderneming zijn. Een sterke huisstijl wekt namelijk vertrouwen bij de klant en prospect. Naast de creatie van een nieuw logo en huisstijl kijken wij ook graag kritisch naar uw bestaande logo en huisstijl. Door rekening te houden met uw wensen en uw doelgroep wordt het ontwerp van uw huisstijl een perfecte weerspiegeling van uw bedrijf.

Webdesign

Bij het ontwerpen van websites komt meer kijken dan vorm en techniek. Een website is in feite een online visitekaartje dat precies moet passen bij uw doelstellingen en huisstijl. Waar het ontwerp bepalend is voor de eerste indruk, is de inhoud cruciaal voor het overgaan tot actie. Bent u al in het bezit van een website, en benieuwd naar de kwaliteit? Vraag dan geheel kosteloos onze Roosevelt Quick-Scan aan.